Svarteborg-Munkedal Lag 2 - IFK Strömstad 3 - 3

Svarteborg-Munkedal Lag 2 - IFK Strömstad (3 - 3)
Match i Division 4 Bohuslän, damer 2022
Matchstart: 2022-05-29 kl 13:30
Arena: Munkedals IP
Publik: 50

I en intensiv och underhållande match mellan Svarteborg-Munkedal Lag 2 och IFK Strömstad på Munkedals IP slutade det hela 3-3. Trots flera målchanser för båda lagen var det först IFK Strömstad som tog ledningen genom Jessica Wellington Hallström i den 46:e minuten.

Men Svarteborg-Munkedal svarade direkt och kvitterade genom Jessica Johansson bara en minut senare. Trots det var det IFK Strömstad som återtog ledningen med 2-1 genom Erica Antonsen i den 50:e minuten, och ökade sedan på till 3-1 genom Antonsen igen i den 60:e minuten.

Men laget från Svarteborg-Munkedal gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen. Johanna Kihlstrand reducerade till 3-2 i den 64:e minuten, och kvitterade sedan till 3-3 bara tre minuter senare.

Trots flera chanser för båda lagen lyckades ingen avgöra matchen och det slutade oavgjort 3-3 inför en publik på 50 personer. En välspelad match som bjöd på många mål och spännande ögonblick.