Grebbestads IF - Tjörns DFF Lag 2 (2 - 0)
Match i Division 4 Bohuslän, damer 2022
Matchstart: 2022-07-03 kl 16:00
Arena: Siljevi

I en spännande match i Division 4 Bohuslän, damer tog Grebbestads IF sig an Tjörns DFF Lag 2 på Siljevi. Trots att det inte fanns någon publik på plats stod lagen redo att göra upp mot varandra under ledning av domaren Blerim Rama.

Redan i den 7:e minuten fick hemmalaget Grebbestads IF en drömstart när Maja Berntsson satte dit bollen och gav sitt lag ledningen med 1-0. Trots flera försök från båda lagen lyckades inget av dem näta innan pausen.

I den andra halvleken fortsatte Grebbestads IF att pressa på och i den 78:e minuten utökade Alice Josefine Smart ledningen till 2-0 med ett vackert mål. Tjörns DFF Lag 2 försökte att komma tillbaka in i matchen men lyckades inte få in något mål.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Grebbestads IF hade säkrat segern med 2-0 och fortsatte att imponera i tabellen. Trots en tappad poäng kunde Tjörns DFF Lag 2 ändå vara nöjda med sin insats.