Match i Division 4 Bohuslän, damer 2022
Matchstart: 2022-08-28 kl 13:30
Arena: Rabbalshedevallen
Publik: 60

Matchen mellan Rabbalshede IK och Grebbestads IF på Rabbalshedevallen blev en riktig målfest där båda lagen kämpade för segern. Grebbestads IF inledde starkt och tog ledningen redan i den tionde minuten genom Julia Hansson. Men Rabbalshede IK visade prov på karaktär och kvitterade genom Therese Engblom i den 25:e minuten.

Grebbestads IF återtog ledningen endast tre minuter senare genom Alice Josefine Smart, men Rabbalshede IK gav inte upp och Elwira Wili-Blomé lyckades kvittera igen i den 33:e minuten. Innan halvtid lyckades Grebbestads IF återigen ta ledningen genom ett straffmål av Siofra Linnane.

I den andra halvleken utökade Grebbestads IF sin ledning till 4-2 genom Agnes Johansson Kling, men Rabbalshede IK gav inte upp och reducerade genom Tess Andersson i den 73:e minuten. Tyvärr drabbades Rabbalshede IK av en utvisning då Henrik Andersson, manager team manager, fick lämna planen i den 83:e minuten.

Trots en stark upphämtning lyckades inte Rabbalshede IK komma ikapp och matchen slutade 3-4 till Grebbestads IF. Med denna seger leder Grebbestads IF fortfarande tabellen medan Rabbalshede IK ligger kvar i botten. En underhållande match som visade på spänning och målglädje från båda lagen.