Rabbalshede IK - Tjörns DFF Lag 2 (0 - 0)
Match i Division 4 Bohuslän, damer 2022
Matchstart: 2022-10-05 kl 00:00
Arena:

I Division 4 Bohuslän-damer möttes Rabbalshede IK och Tjörns DFF Lag 2 i en match som slutade oavgjort, 0 - 0. Trots den avsaknaden av publik fanns det i stället massor av iver och engagemang från spelarna på planen som kämpade tappert för att få in ett mål under matchen.

I första halvleken var det Tjörns DFF Lag 2 som hade mest bollinnehav och skapade flera fina målchanser, men Rabbalshede IK:s målvakt visade upp en stark insats och lyckades hålla nollan. Trots flera fina lägen var det dock en frustration som fanns att se hos spelarna i Tjörns DFF Lag 2 när de inte kunde få bollen i nät.

Andra halvlek var en mer jämn historia där båda lagen skapade målchanser och kämpade för att få med sig en seger. Båda lagen ville få bollen in i mål men försvarsspelarna höll tätt och ingen lyckades få in bollen i mål.

Matchen slutade tillslut 0 - 0, vilket var en besvikelse för båda lagen. Rabbalshede IK behövde poängen för att undvika nedflyttning från tabellen, medan Tjörns DFF Lag 2 hade hoppats på tre poäng för att skugga de tre topplagen i tabellen. Men i slutändan var det en välspelad match av båda lagen som visade att de är kapabla att kämpa mot varandra och mot andra lag i divisionen. Med en fortsatt positiv inställning och hårt arbete på träningarna kommer troligtvis båda lagen att avancera i tabellen framöver.