Croatia Göteborg - Hisingsbacka FC 4 - 1

Croatia Göteborg - Hisingsbacka FC (4 - 1)
Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-13 kl 19:45
Arena: Gamlestadsvallen 2 Konstgräs
Publik: 38

Matchen mellan Croatia Göteborg och Hisingsbacka FC på Gamlestadsvallen 2 Konstgräs drog en publik på 38 personer när lagen möttes i Division 4 Göteborg A. Domaren Tarik Zahirovic höll i matchen, assisterad av Goran Somodji och Tony Dughieri.

Det var Croatia Göteborg som tog ledningen i matchen redan efter sex minuter, när Mohammed Omeirat hittade nätet med ett nickmål och satte 1-0. Tom Berntsson blev varnad för Croatia Göteborg efter 22 minuter, men laget fortsatte att vara effektiva framåt. Salar Bejan ökade ledningen till 2-0 med ett nickmål precis innan halvtid.

I den andra halvleken höll Croatia Göteborg pressen uppe och Korab Bakraqi utökade deras ledning till 3-0 efter 71 minuter. Trots att Shivan Batifi blev utvisad för Croatia Göteborg efter två varningar, lyckades Hisingsbacka FC reducera till 3-1 genom Kevin Likwe i den 87:e minuten. Men Croatia Göteborg svarade snabbt och Younes Raisi satte slutresultatet 4-1 bara minuten senare.

Det var en rättvis seger för Croatia Göteborg som visade sig vara det starkare laget under hela matchen. Hisingsbacka FC får ta med sig några lärdomar från matchen för att kunna komma tillbaka starkare i sina kommande matcher.