Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-21 kl 19:00
Arena: Backavallen 2 (GRATTS Arena)
Publik: 100

Det var en viktig match mellan Hisingsbacka FC och Gårda BK på Backavallen 2. Gårda ledde tabellen men Hisingsbacka visade att de ville vinna. Gårda tog ledningen med 1-0 i den 33:e minuten när Linus Skålberg Lindström gjorde målet.

Matchen fortsatte och Hisingsbacka var tvungna att kämpa för att komma tillbaka i matchen. De fick en chans i 84:e minuten när Lucas Neves sänkte bollen i nätet för att göra 1-1. Hisingsbacka fick då blodad tand och bara två minuter senare gjorde Neves sitt andra mål för kvällen. Hisingsbacka FC hade tagit ledningen och Gårda BK var tvungna att jaga kvittering.

Hisingsbacka FC fortsatte att kämpa och i den 87:e minuten var Lucas Neves nära att göra sitt tredje mål för kvällen. Men Neves hamnade i domarens bok när han fick en varning.

Matchen var på väg mot sitt slut men Hisingsbacka var inte nöjda med resultatet. I den tredje övertidsminuten lyckades Rayan Dovlatkhah göra mål för Hisingsbacka FC och sätta spiken i kistan. Matchen slutade 3-1 till Hisingsbacka FC.

Hisingsbacka FC hade kämpat hårt för att vinna matchen mot ett tufft Gårda BK-lag och till slut vägrade de att ge upp. Efter matchen kunde Hisingsbacka FC fira segern som placerade dem på sjätte plats i tabellen medan Gårda BK drog ner till femte plats.