Lunden Överås BK - SKIF Semberija (4 - 1)
Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-05 kl 19:15
Arena: Överåsvallen 1 Konstgräs

I en härlig fredagskväll på Överåsvallen 1 Konstgräs möttes Lunden Överås BK och SKIF Semberija i en spännande fotbollsmatch i Division 4 Göteborg A för herrar. Trots att hemmapubliken inte hade lyckats ta sig till arenan var det en underhållande match som slutade med en övertygande 4-1 seger för Lunden Överås BK.

Redan i den 7:e minuten tog Lunden Överås ledningen genom André Persson som satte dit bollen för 1-0. Bara fyra minuter senare ökade Persson på sin målskörd och gjorde 2-0 till Lunden Överås BK. Innan halvtidsvilan satte Persson sitt tredje mål för kvällen och gjorde en imponerande hat trick, vilket gav Lunden Överås en 3-0 ledning.

I början av andra halvlek lyckades SKIF Semberija reducera genom Ali Abdirahman Diriye som satte dit en straff och reducerade till 3-1. Trots detta fortsatte Lunden Överås att pressa på och i den 86:e minuten ökade Andreas Kajler på ledningen och fastställde slutresultatet till 4-1 för hemmalaget.

Matchen bjöd även på en del kort, med varningar till Adnan Dhoore och Amar Peric från SKIF Semberija samt Alexander Bäckman och Sam Zeilon Härdner från Lunden Överås BK.

Domaren Antti Kanerva höll i taktpinnen på ett bra sätt och höll matchen under kontroll tillsammans med sina assisterande domare Martin Johansson och Serhat Akgül.

Efter denna seger stärker Lunden Överås sin position i tabellen och fortsätter att kämpa om en toppplacering, medan SKIF Semberija får en tuffare utmaning framför sig för att klättra uppåt i tabellen.