Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-09 kl 19:30
Arena: Rydsbergsplan 1 Konstgräs
Publik: 40

I en spännande match mellan Lerums IS och Gårda BK på Rydsbergsplan 1 Konstgräs i Division 4 Göteborg A förlorade hemmalaget med 0 - 3. Med en publik på 40 personer började matchen kl. 19.30 på fredag kväll och dömdes av huvuddomaren Enis Bourbia med assistans från Petra Gabriella Saliba och Karim Premji.

Gårda BK visade sin styrka tidigt i matchen och i den sjunde minuten slogs en perfekt passning genom Lerums försvar från Johannes Just som kunde dribbla sig igenom och göra mål till 0 - 1. Lerums försökte svara men Gårdas starka försvar stod emot och i den 26:e minuten gjorde Linus Skålberg Lindström ett mål på straffspark efter att ha blivit fälld i straffområdet, vilket ledde till en övertygande 0 - 2-ledning för gästerna.

I andra halvlek kämpade Lerums IS hårt för att komma tillbaka in i matchen, men Gårda BK kunde hålla undan och i den 80:e minuten gjorde Mikias Solomon ett fantastiskt mål efter en fin passning från Felix Leion som satte punkt för matchen och fastställde slutresultatet till 0 - 3 för Gårda BK.

Lerums IS fick två gula kort i matchen, den första till Rasmus Collin i den 54:e minuten och den andra till Milton Martinsson i den 57:e minuten. Gårda BK fick en enda varning, som gick till Linus Skålberg Lindström i den 77:e minuten. Efter den här matchen är Lerums IS kvar i botten av tabellen, medan Gårda BK fortsätter att leda ligan efter en imponerande prestation på Rydsbergsplan.