Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-16 kl 19:30
Arena: Lemmingvallen 1 Gräs
Publik: 70

Utbynäs SK tog en välförtjänt seger mot Lerums IS på Lemmingvallen 1 Gräs med 3-1 inför en publik på 70 personer. Matchen dömdes av domaren Peshang Salih med assistans från Tony Dughieri och Goran Somodji.

Det var Utbynäs SK som tog ledningen tidigt i matchen när Isak Holmberg gjorde 1-0 redan efter 9 minuter. Holmberg var het i matchen och ökade sedan på till 2-0 efter 16 minuter. Lerums IS försökte att komma in i matchen och Carl Lindberg drog på sig en varning i den 29:e minuten. Dorde Stojanovic fick en varning för Utbynäs SK i den 40:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte Utbynäs SK att pressa och Lukas Johansson fick en varning för Lerums IS i den 65:e minuten. Lerums IS gav dock inte upp och reducerade till 2-1 genom Patric Andersson i den 75:e minuten. Men Isak Holmberg var inte nöjd med två mål utan gjorde även sitt tredje för dagen och fullbordade sin hattrick i den 80:e minuten, vilket innebar 3-1 till Utbynäs SK.

Matchen avslutades med en varning för Brian Muhirwa från Utbynäs SK i den 92:a minuten. Utbynäs SK kunde till slut fira en välförtjänt seger mot Lerums IS på hemmaplan.