SKIF Semberija - Utbynäs SK (1 - 4)
Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-18 kl 18:45
Arena: Bergsjövallen 1 Gräs

Det var en spännande match mellan SKIF Semberija och Utbynäs SK på Bergsjövallen 1 Gräs i Göteborg. Trots att publik tyvärr inte fanns på plats för att uppleva det, var det en intensiv match mellan lagen som tog plats på fredagskvällen.

Matchen inleddes med starka prestationer från båda lagen. Det var Ali Sanduvac från SKIF Semberija som fick möjligheten att sätta in den första bollen i nätet under den tolfte minuten. Därefter var det en tuff match där inget av lagen riktigt lyckades få grepp om spelet.

Men strax efter halvtidsvilan var det dags för Utbynäs SK att visa vad de går för. Marcus Törnqvist satte in bollen och utjämnade ställningen till 1-1. Bara några minuter senare var det Isak Holmbergs tur att sätta en boll i nätet för Utbynäs SK och ledningen var därmed tagen.

Med drygt tjugo minuter kvar av matchen fick Utbynäs SK spelaren Felipe Robles en varning efter en tuff tackling. Men det hindrade inte laget från att fortsätta pressa och med knappt tio minuter kvar av matchen satte Haron Heidarzai in ytterligare en boll för Utbynäs SK.

SKIF Semberija hade svårt att hämta sig efter detta och med bara några minuter kvar av matchen satte Tobias Wahlgren in ytterligare en boll för Utbynäs SK. Matchen slutade därför med en klar seger för Utbynäs SK med siffrorna 1-4.

Med tanke på resultatet ligger Utbynäs SK fortfarande på plats fem i tabellen och SKIF Semberija på plats tio. Det återstår dock fler matcher, vilket öppnar upp för möjligheter att klättra i tabellen för båda lagen.