Stenkullen GoIK - SKIF Semberija (1 - 4)
Match i Division 4 Göteborg A, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-16 kl 13:00
Arena: Stenkullens IP 2 KG

I en match som spelades på Stenkullens IP 2 KG mellan Stenkullen GoIK och SKIF Semberija såg vi ett SKIF Semberija som var i toppform. Matchen började med en straffmål av Daniel Albano Neves i den 23:e minuten, vilket gav SKIF Semberija en tidig ledning med 0-1.

Bara några minuter senare, i den 32:a minuten, lyckades Daniel Albano Neves göra sitt andra mål och utöka SKIF Semberijas ledning till 0-2. Strax därefter, i den 35:e minuten, utökade Mazen Hassan SKIF Semberijas ledning ytterligare till 0-3.

Stenkullen GoIKs Emil Svensson drog på sig en varning i den 36:e minuten, och det såg inte ljust ut för hemmalaget. I den andra halvleken lyckades Ali Sanduvac göra SKIF Semberijas fjärde mål i den 47:e minuten, vilket gav dem en ledning med 0-4.

Stenkullen GoIK gav inte upp och Matteo Alftrén lyckades göra ett tröstmål för hemmalaget i den 67:e minuten, vilket resulterade i en slutlig 1-4 förlust för Stenkullen GoIK.

Efter matchen ligger Stenkullen GoIK näst sist i tabellen medan SKIF Semberija fortsätter att klättra och befinner sig på plats 6. En tuff match för Stenkullen GoIK där SKIF Semberija visade prov på effektivitet och skicklighet framför mål. En match som de säkerligen kommer att vilja glömma snabbt och fokusera på att komma tillbaka starkare i nästa match.