IFK Visby/Dalhem IF - Hangvar SK (1 - 1)
Match i Division 4 Gotland, damer 2022
Matchstart: 2022-05-24 kl 19:00
Arena: Västerhejde IP
Publik: 56

På en fuktig och grön plan på Västerhejde IP möttes IFK Visby/Dalhem IF och Hangvar SK i en kamp om en viktig seger i Division 4 Gotland för damer. Med bara 56 personer på läktaren var det inte direkt en fullsatt arena, men publiken som var där såg en match full av spänning och dramatik.

Matchen började utan några större chanser för något av lagen, men det skulle ändras i den 35:e minuten när IFK Visby/Dalhem IF gick upp i ledning genom Mikaela Leveau. Ett snyggt anfall där bollen gick från fot till fot slutade med att Leveau kunde sätta bollen i mål och ta ledningen för sitt lag.

Hangvar SK fick ett tufft slag med målet i baken och försökte därefter sätta press på motståndaren vilket gav vid resultat. I den 51:a minuten kunde Elin Larsson sätta bollen i nät för Hangvar SK och utjämna till 1-1. Det skulle bli matchens sista mål trots att båda lagen hade flera chanser att avgöra matchen.

Domaren Teddy Larsson hade en bra dag på jobbet och dömde en rättvis match utan några speciella incidenter.

Matchen slutade till slut 1-1 på Västerhejde IP. Båda lagen kan känna sig nöjda med en poäng och kommer nu fortsätta kämpa om viktig segrar i Division 4 Gotland för damer.