Match i Division 4 Gotland, damer 2022
Matchstart: 2022-08-14 kl 16:00
Arena: Gullbjerge IP
Publik: 20

På en solig söndagseftermiddag möttes Stenkyrka IF och Klintehamns IK på Gullbjerge IP inför en publik på 20 personer. Domaren Pierre Welander blåste igång matchen som skulle visa sig bli en målrik tillställning.

Det var Stenkyrka IF som tog ledningen redan efter 11 minuter genom Amanda Smedberg som sköt in bollen i mål. Laget fortsatte att vara framgångsrika framåt och Ellen Lindström ökade på till 2-0 i den 27:e minuten.

Klintehamns IK gav dock inte upp och reducerade innan halvtid genom Linda Todd, vilket betydde att det stod 2-1 inför paus.

I den andra halvleken utökade Stenkyrka sin ledning till 3-1 genom ännu en mål av Amanda Smedberg, men Klintehamns IK gav sig inte och Linda Todd reducerade återigen till 3-2 i den 69:e minuten.

Stenkyrka IF höll dock huvudet kallt och i den 90:e minuten fastställde Ellen Lindström slutresultatet till 4-2 genom att göra sitt andra mål för dagen.

Med vinsten säkrade Stenkyrka IF en tredjeplats i tabellen för säsongen och kunde avsluta årets spel i Division 4 Gotland på ett positivt sätt. Ett stort grattis till laget för en väl genomförd säsong och en välförtjänt seger mot Klintehamns IK.