Vansbro AIK FK - Bjursås IK (3 - 1)
Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-06-01 kl 19:00
Arena: Vanåvallen A

På en solig onsdag kväll möttes Vansbro AIK FK och Bjursås IK på Vanåvallen A. Trots att det saknades publik på läktaren kände båda lagen av spänningen inför matchen.

Redan efter tre minuter tog Vansbro ledningen genom en strålande prestation av Saga Berg som satte bollen i nät. Bjursås gav inte upp och lyckades kvittera genom ett självmål i den 26:e minuten.

Efter en jämn och intensiv match var det ändå Vansbro som drog det längsta strået. I den 61:a minuten tog Saga Berg återigen chansen och satte sitt andra mål för kvällen, vilket gav Vansbro ledningen med 2-1.

Bjursås försökte pressa på för en kvittering men istället kunde Vansbro göra matchens sista mål i den 88:e minuten genom Elvira Svensson, vilket fastställde slutresultatet till 3-1 till hemmalaget.

Domaren Olof Högberg blåste sedan av matchen och Vansbro kunde fira en välförtjänt seger inför en tom läktare. Bjursås får ladda om inför nästa match och ta med sig lärdomar från dagens match.