Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-06-20 kl 19:00
Arena: Vanåvallen A
Publik: 130

Vansbro AIK FK tog en övertygande seger mot Mockfjärds BK med hela 6-0 på Vanåvallen A i en match i Division 4 Norra Dalarna för damer. Matchen startade klockan 19:00 på måndag kväll inför en publik på 130 personer och domaren Stefan Radomirovic höll i pipan.

Redan efter fem minuter tog hemmalaget ledningen genom Maja Lissel och bara elva minuter senare ökade Ebba Bertils på till 2-0 för Vansbro AIK FK. I början av den andra halvleken satte Josefine Lissnils 3-0 och sedan kom ett olyckligt självmål från Mockfjärds BK som gjorde att Vansbro ledde med 4-0.

Malin Samuelsson och Thea Svensson ökade sedan på till 5-0 och 6-0 för Vansbro AIK FK innan Malin Samuelsson fick en varning. Mockfjärds BK:s Celine Magnusson fick också en varning mot slutet av matchen.

Vansbro AIK FK visade sin dominans på planen och hade total kontroll över matchen. Mockfjärds BK hade svårt att hitta ytor och skapa farliga målchanser. Med sex mål och en stabil defensiv stod Vansbro AIK FK som segrare i denna matchen mot Mockfjärds BK.