Bjursås IK - Färnäs SK (4 - 0)
Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-06-29 kl 19:00
Arena: Bjurliden

Fotbollsfans som samlats på Bjurliden för att se damernas Division 4 Norra Dalarna-match mellan Bjursås IK och Färnäs SK, blev inte besvikna på den underhållande matchen som spelades på onsdag kväll.

Domaren Kelvin Stitt blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan hemmalaget tog ledningen. I den 20:e minuten slog Maja Jons till och sköt Bjursås IK i ledningen med 1-0.

Färnäs SK försökte komma tillbaka in i matchen men hade svårt att hota hemmalagets försvar. I den 67:e minuten utökade Maja Jons Bjursås IK's ledning med ytterligare ett mål, denna gång med en fin nick.

Matchen fortsatte att vara en ensidig historia och i den 85:e minuten gjorde Maja Jons sitt tredje mål för kvällen och sköt Bjursås IK till en 3-0 ledning.

Bara en minut senare, i den 86:e minuten, var det dags för Maja Jons att sätta dit sitt fjärde mål för kvällen och fullborda sitt hat trick. Med det fastställde hon även slutresultatet till 4-0 till Bjursås IK.

Publiken på Bjurliden fick verkligen se Maja Jons lysa upp och visa prov på sitt målsinne denna kväll. En imponerande prestation som säkerställde tre poäng för Bjursås IK och en förlust för Färnäs SK i denna spännande Division 4-match.