Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-08-10 kl 18:30
Arena: Bjurliden
Publik: 69

Bjursås IK tog emot Mockfjärds BK på hemmaplan på Bjurliden inför en publiksiffra på 69 personer. Domaren Kelvin Stitt blåste igång matchen klockan 18:30 på en solig onsdag kväll.

Redan efter en minut av matchen tog Bjursås ledningen genom ett mål av Nellie Hag. Mockfjärds försvar lyckades inte stå emot det påtryckande Bjursås-anfallet och Nellie Hag kunde enkelt sätta bollen i nät.

Bjursås fortsatte att pressa på och i den 9:e minuten utökade man ledningen genom en vacker frispark signerad Sara Lundin. Mockfjärds BK hade svårt att komma tillbaka in i matchen och Bjursås fortsatte att dominera på planen.

Matchen såg ut att gå mot en 2-0 seger för hemmalaget men i den 89:e minuten satte Maja Jons spiken i kistan med ett snyggt mål. Mockfjärds BK hade inget att sätta emot det starka Bjursås IK och slutresultatet skrevs till 3-0 till Bjursås.

En dominant insats av hemmalaget Bjursås IK som tar med sig tre poäng i Division 4 Norra Dalarna, damer. Men även om Mockfjärds BK inte lyckades få med sig några poäng finns det definitivt potential för laget att jobba vidare och komma tillbaka starkare i nästa match.