Sälen-Lima Fotboll - Falu BS FK (3 - 0)
Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-09-24 kl 15:00
Arena: Tjärnheden

Sälen-Lima Fotboll tog emot Falu BS FK på Tjärnheden i en spännande match i Division 4 Norra Dalarna för damer. Trots att det var en lördag eftermiddag var publiksiffran tyvärr nere på noll, men spelarna gav verkligen allt på planen inför domaren Rolf Hansson.

Det var Sälen-Lima Fotboll som kom ut starkast på plan och redan tidigt i matchen tog de ledningen. I den 25:e minuten lyckades Engla Söderberg hitta nätet och göra 1-0 till hemmalaget. Falu BS FK försökte att komma tillbaka in i matchen, men det var Sälen-Lima Fotboll som dominerade på planen.

I den 32:a minuten utökade Sälen-Lima sin ledning genom Alida Alfredsson, som gjorde mål och satte 2-0. Falu BS FK hade svårt att komma igen och i den 55:e minuten höjde Alfredsson återigen sig och satte sitt andra mål för dagen, vilket betydde 3-0 till Sälen-Lima Fotboll.

Matchen fortsatte med Sälen-Lima i kontroll och trots försök från Falu BS FK att reducera gapet höll hemmalaget tätt i försvaret. När slutsignalen ljöd stod det klart att det var Sälen-Lima Fotboll som tog hem segern med 3-0 mot Falu BS FK. Efter matchen placerade sig Falu BS FK på en hedrande andra plats i tabellen. En välförtjänt seger för Sälen-Lima Fotboll i en välspelad match på Tjärnheden.