Vansbro AIK FK - Sälen-Lima Fotboll 5 - 0

Vansbro AIK FK - Sälen-Lima Fotboll (5 - 0)
Match i Division 4 Norra Dalarna, damer 2022
Matchstart: 2022-10-01 kl 14:00
Arena: Vanåvallen A

En solig lördag eftermiddag på Vanåvallen A var det dags för en spännande Division 4-match mellan Vansbro AIK FK och Sälen-Lima Fotboll. Trots att det inte fanns några åskådare på plats, var det ett energifyllt Vansbro-lag som intog planen.

Redan efter 14 minuter tog hemmalaget ledningen genom Malin Samuelsson, som tack vare sitt mål satte tonen för resten av matchen. Samuelsson visade prov på imponerande målsinne och fortsatte att dominera spelet under hela matchen.

I den 34:e minuten utökade hon sin målskörd och förde Vansbro till en 2-0 ledning. Efter ytterligare fyra minuter fullbordade hon sitt hattrick och ökade på till 3-0.

Innan pausvilan hanns med gjorde Samuelsson sitt fjärde mål för dagen och satte Vansbro i en bekväm 4-0-ledning. Efter en imponerande andra halvlek lyckades hon även hitta nätet en femte gång och fastställde därmed slutresultatet till 5-0 till förmån för Vansbro AIK FK.

Domaren Almir Alisic blåste av matchen och Vansbro kunde fira en övertygande seger. Medan Sälen-Lima Fotboll får ta med sig erfarenheterna från säsongens sista match och se fram emot nästa säsong.

Efter dagens imponerande seger avslutar Vansbro AIK FK säsongen på en sjunde plats i tabellen, medan Sälen-Lima Fotboll slutar näst sist. En spännande match med en målglad Malin Samuelsson i huvudrollen!