Polcirkeln/Svanstein FF - IFK Kalix 3 - 2

Polcirkeln/Svanstein FF - IFK Kalix (3 - 2)
Match i Division 4 Norrbotten Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-20 kl 19:30
Arena:

På en tom arena i Norrbotten möttes Polcirkeln/Svanstein FF och IFK Kalix i division 4 Norrbotten Norra för herrar. Domaren, 110215013, blåste igång matchen klockan 19:30 på fredag kväll och det dröjde inte länge innan första målet kom.

Efter bara tio minuters spel var det IFK Kalix som spräckte nollan när Johan Ekholm hittade bortre krysset med ett välplacerat skott. Hemmalaget Polcirkeln/Svanstein försökte komma in i matchen och efter 34 minuter var det dags för kvittering. Albin Larsson fick till ett fint avslut och fick se bollen rulla över mållinjen.

Andra halvlek blev målrik. Efter 65 minuter var det IFK Kalix som återtog ledningen när Sebastian Forsberg prickade in sin lags andra mål. Men glädjen var kortvarig, för bara en minut senare hittade Jesper Juntti nätet och kvitterade återigen för Polcirkeln/Svanstein.

Med knappa 15 minuter kvar av matchen var det Albin Larsson som än en gång kunde fullborda en härlig soloprestation och skicka in sitt andra mål för kvällen. IFK Kalix orkade inte komma tillbaka och matchen slutade 3-2 till Polcirkeln/Svanstein FF.

Den tomma arenan till trots bjöd de båda lagen på en underhållande match och publiken på plats kunde njuta av att se Polcirkeln/Svanstein FF ta hem segern.