Match i Division 4 Norrbotten Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-28 kl 15:00
Arena: Riavallen Pajala

På lördagseftermiddagen möttes Ohtana/Pajala FF och Haparanda FF på Riavallen i en spännande match i Division 4 Norrbotten Norra.

Matchen inleddes jämnt mellan lagen, men det var Haparanda FF som tog ledningen i den 16:e minuten genom Juho-Teppo Berg. Ohtana/Pajala FF försökte komma tillbaka in i matchen, men det var istället Haparanda FF som utökade sin ledning genom Elias Lantto i den 41:a minuten.

I den 63:e minuten fick hemmalaget äntligen utdelning när John Kalla reducerade till 1-2 och gav hopp om en comeback. Men det dröjde inte länge förrän Haparanda FF återigen utökade sin ledning genom Abdikadar Bulle i den 69:e minuten.

Ohtana/Pajala FF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen, men det var istället Haparanda FF som satte spiken i kistan när Abdikadar Bulle gjorde sitt andra mål för dagen och satte slutresultatet till 1-4 i den 74:e minuten.

Domaren blåste sedan av matchen och Haparanda FF kunde jubla över en viktig bortaseger. Publiken på Riavallen hade tyvärr missat en spännande match, då arenan var tom på åskådare.

Haparanda FF tog med sig tre viktiga poäng i jakten på seriesegern, medan Ohtana/Pajala FF får ladda om inför nästa match för att försöka ta revansch.