Haparanda FF - Hedens IF (2 - 1)
Match i Division 4 Norrbotten Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-04 kl 15:00
Arena: Gränsvallen

På en solig lördagseftermiddag möttes Haparanda FF och Hedens IF på Gränsvallen inför en publiksiffra på noll personer. Domaren för dagen var Axel Wernqvist assisterad av William Forsberg och Sean Kopsala Limnerius.

Matchen började intensivt och redan efter en minut var det dags för det första målet. Ahmed Mohammed Haji från Haparanda FF satte dit bollen och gav sitt lag ledningen med 1-0. Men Hedens IF visade att de inte tänkte ge sig utan en kvittering kom redan i den sjunde minuten när Jens Nilsson satte dit bollen och gjorde 1-1.

Matchen fortsatte att vara jämn och hårdspelad, vilket resulterade i en varning för Elias Lantto från Haparanda FF i den 29:e minuten och en varning för Jonatan Hjelte från Hedens IF i den 83:e minuten.

När matchen närmade sig sitt slut lyckades Elias Lantto från Haparanda FF göra sitt andra mål för dagen i den 90:e minuten och avgöra matchen till Haparandas fördel med 2-1. Trots en intensiv slutspurt från båda lagen och en varning för Cebastian Eskelinen från Haparanda FF i den 90:e minuten höll hemmalaget undan och säkrade tre poäng.

Efter matchen befäste Haparanda FF sin fjärdeplats i tabellen medan Hedens IF ligger kvar på sjätte plats. En spännande och kämpig match som avgjordes med knapp marginal till Haparanda FF:s favör.