Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-07 kl 13:00
Arena: Ringelvallens IP
Publik: 137

Det var en solig lördagseftermiddag när IFK Arvidsjaur och Boden City FC drabbade samman på Ringelvallens IP inför en publik på 137 personer. Domaren Mårten Larsson ledde matchen, assisterad av Ashkan Motlagh och Ida Sundström.

Det var Boden City FC som tog ledningen i den 29:e minuten när Nicolas Morales satte dit bollen och gjorde matchens första mål. IFK Arvidsjaur fick en varning i den 40:e minuten när Mehdi Heydari drog på sig ett gult kort.

I den 56:e minuten utökade Boden City FC sin ledning när Nicolas Morales återigen hittade nätet och satte dit 0-2. Situationen för IFK Arvidsjaur blev ännu värre i den 69:e minuten när de gjorde ett självmål och Boden City FC gick upp till 0-3.

I den 86:e minuten ökade Boden City FC sin ledning ytterligare när Aaron Thomas Russ satte dit 0-4. Matchen avslutades sedan med ännu ett mål från Boden City FC när Aaron Thomas Russ gjorde sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 0-5.

Efter matchen ligger IFK Arvidsjaur kvar i botten av tabellen, medan Boden City FC fortsätter att toppa tabellen och fortsätta sin bra form.