IFK Arvidsjaur - Bergnäsets AIK 2 (2 - 1)
Matchstart: 2022-05-21 kl 13:00
Arena: Ringelvallens IP
Publik: 79

IFK Arvidsjaur och Bergnäsets AIK 2 möttes på Ringelvallens IP i en intensiv match i Division 4 Norrbotten Södra för herrar.

Matchen började jämnt mellan lagen, men det var IFK Arvidsjaur som tog ledningen i den 28:e minuten genom Arvid Lidén. Bergnäsets AIK 2 försökte komma tillbaka, men det var IFK Arvidsjaur som ökade sin ledning till 2-0 i den 53:e minuten genom Daniel Sundström.

Bergnäsets AIK 2 gav inte upp och i den 67:e minuten lyckades de reducera genom Jesper Boqvist, vilket gav hopp för laget. Matchen blev intensivare och fler varningar delades ut från domaren Oscar Sundbaum.

Trots flera närgångna chanser från båda lagen lyckades inget av dem göra fler mål, och matchen slutade 2-1 till IFK Arvidsjaur. En spännande match framför en publik på 79 personer där IFK Arvidsjaur stod som segrare trots att de spelade med en man mindre de sista minuterna efter att Klas Eriksson blev utvisad. En välspelad match med mycket kamp och spänning för både spelare och åskådare.