Ersnäs IF - Boden City FC (1 - 6)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-25 kl 19:00
Arena: Pålbacka

I en spännande match på Pålbacka mellan Ersnäs IF och Boden City FC stod det till slut 1-6 till gästande laget.

Det var Boden City FC som tog ledningen redan efter 10 minuter genom Nicolas Morales, vilket satt tonen för resten av matchen. Bara fyra minuter senare ökade de på sin ledning genom Aaron Thomas Russ, och i den 31:a minuten gjorde Marcus Gabriel De Leon 0-3 till Boden City FC.

Ersnäs IF lyckades dock reducera innan halvtid genom Ludvig Hedlund, vilket gav dem lite hopp inför andra halvlek.

I den andra halvleken fortsatte Boden City FC att dominera och Adebowale Simon Ogunbufunmi gjorde 1-4 i den 65:e minuten. Aaron Thomas Russ ökade sedan på till 1-5 i den 70:e minuten, innan Erick Ulysses Marroquin Jr fastställde slutresultatet till 1-6 i den 81:a minuten.

Domaren Keijo Hyvärinen höll ordning på matchen och Boden City FC visade upp ett imponerande spel som Ersnäs IF hade svårt att stå emot. Trots den höga poängförlusten kämpade hemmalaget tappert, men det var Boden City FC som gick segrande från denna match i Division 4 Norrbotten Södra.