Ersnäs IF - Munks./Skuth. SK (3 - 2)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-01 kl 19:00
Arena: Pålbacka

Ersnäs IF tog emot Munks./Skuth. SK på Pålbacka i en spännande match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar. Matchen inleddes med ett tidigt ledningsmål för gästande lag när Petter Johansson träffade rätt i den 18:e minuten.

Munks./Skuth. SK fortsatte att pressa på och utökade sin ledning till 2-0 tack vare Jens Jonssons mål i den 37:e minuten. Ersnäs IF svarade dock snabbt tillbaka och reducerade genom Albin Skoglund som satte en vacker frispark i mål i den 40:e minuten.

I den andra halvleken var det Ersnäs IF:s tur att dominera och de lyckades komma ikapp genom mål av Elliot Bedinger och Anders Kristoffersen Mannela i den 64:e och 76:e minuten. Trots en intensiv slutspurt från Munks./Skuth. SK lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade 3-2 till hemmalaget.

Domaren Anton Backelind höll i taktpinnen, och delade ut flera varningar till båda lagen under matchens gång. En intensiv match med mycket kamp på planen, där Ersnäs IF till slut kunde dra det längsta strået och ta hem tre viktiga poäng. Publiken på plats fick verkligen se en underhållande fotbollsmatch trots den låga publiksiffran på noll personer.