Bergnäsets AIK 2 - Hemmingsmarks IF 0 - 3

Bergnäsets AIK 2 - Hemmingsmarks IF (0 - 3)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-13 kl 19:00
Arena: JIABvallen

Matchen mellan Bergnäsets AIK 2 och Hemmingsmarks IF på JIABvallen i Division 4 Norrbotten Södra, herrar, blev en enkel match för hemmalaget då de vann med hela 4-0.

Redan efter 2 minuters spel tog Bergnäsets ledningen genom Kevin Brännström som satte dit 1-0. Bara 17 minuter senare utökade Zebastian Selberg Bergenstråle ledningen till 2-0 för Hemmingsmarks AIK 2. Viktor Granberg gjorde sedan 3-0 i den 55:e minuten och Zebastian Selberg Bergenstråle ökade på till 4-0 i den 62:a minuten.

Bergnäsets dominerade matchen med flera bra chanser och effektivt spel. Hemmingsmarks IF hade svårt att hitta sitt spel och skapade inte många farliga situationer framåt.

I den 65:e minuten drog Bergnäsets Viktor Karlsson på sig en varning, men det påverkade inte matchens utgång. Matchen spelades inför en tom läktare då inga åskådare var på plats.

Domaren David Olovsson höll en bra nivå under matchen och delade ut få kort. Assisterande domarna Robert Isaksson och Jan Erik Karlsson hade också en bra match.

Efter slutsignalen stod det klart att Bergnäsets AIK 2 vann med 4-0 mot Hemmingsmarks IF och tog tre viktiga poäng i jakt på en placering högre upp i tabellen.