Älvsby IF - Piteå IF 2 (2 - 1)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-07-27 kl 19:00
Arena: Älvåkra IP

I en spännande match mellan Älvsby IF och Piteå IF 2 på Älvåkra IP slutade det med en viktig seger för hemmalaget Älvsby IF med 2-1.

Det var Piteå IF 2 som tog ledningen i matchen efter 15 minuter när Kalebo Wimbabazi fick bollen i mål och satte 0-1. Men Älvsby IF gav sig inte utan kämpade sig tillbaka in i matchen. Axel Larsson lyckades kvittera spelet i den 37:e minuten och satte 1-1.

Matchen fortsatte vara jämn och spännande fram tills den 82:a minuten när Älvsby IF fick en varning genom Ayanle Hassan Mohamed. Men det var inte förrän i den 85:e minuten som matchen avgjordes när Jonathan Dalberg satte en straff och gjorde 2-1 till Älvsby IF.

Domaren Axel Wernqvist blåste av matchen och Älvsby IF kunde fira en viktig seger. Efter denna matchen ligger Älvsby IF på plats 3 i tabellen medan Piteå IF 2 ligger på plats 6. En spännande och välspelad match som bjöd på många målchanser och intensivt spel.