Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-04 kl 20:00
Arena: LF Arena
Publik: 61

Piteå IF 2 mötte Ersnäs IF i en spännande fotbollsmatch på LF Arena inför en publik på 61 personer. Domare för matchen var Mårten Larsson, assisterad av Sean Kopsala Limnerius och Stiven Valencia Herrera.

Matchen började jämnt, med båda lagen försöka skapa chanser framåt. Men det var Piteå IF 2 som tog ledningen i den 61:a minuten genom Daniel Joseph John Mot. Han ökade sedan på ledningen med sitt andra mål i den 65:e minuten.

Efter en intensiv match fick även Daniel Joseph John Mot en varning i den 81:a minuten. Men det hindrade inte Piteå IF 2 från att utöka sin ledning ytterligare. I den 82:a minuten gjorde Kalebo Wimbabazi mål och i den 86:e minuten ökade Otto Norberg på till 4-0 för Piteå IF 2.

Ersnäs IF försökte kämpa tillbaka men hade svårt att komma igenom Piteå IF 2:s försvarslinje. Matchen slutade 4-0 till Piteå IF 2, vilket innebar att de tog tre viktiga poäng och klättrade till fjärde plats i tabellen. Ersnäs IF å andra sidan stannade kvar på femte plats. En imponerande seger för Piteå IF 2 som nu ser fram emot sina kommande matcher i Division 4 Norrbotten Södra.