Älvsby IF - Munks./Skuth. SK (0 - 1)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-01 kl 19:00
Arena: Älvåkra IP

Det var en spännande match mellan Älvsby IF och Munks./Skuth. SK på Älvåkra IP i Division 4 Norrbotten Södra. Matchen inleddes klockan 19:00 en torsdag kväll inför en tom läktare.

Domaren Anton Backelind höll i matchen med assisterande domare Daniel Juntti och Florian Seibicke vid sin sida.

Det dröjde till den 45:e minuten innan det första målet kom och det var Munks./Skuth. SK som tog ledningen med 1-0 genom Johannes Sandberg. Älvsby IF kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men lyckades inte få till något svar på målet.

I den 81:a minuten fick Älvsby IF:s Jonathan Dalberg en varning från domaren och kort därefter fick även Joakim Ölund från Munks./Skuth. SK en varning i den 83:e minuten.

I den 84:e minuten blev det ännu en varning och denna gång var det Älvsby IF:s Ezri Werede Kiros som hamnade i domarens böcker.

Munks./Skuth. SK höll sedan undan och lyckades hålla sin ledning intakt fram till slutsignalen. Matchen slutade 0-1 till Munks./Skuth. SK som kunde lämna planen som segrare denna kväll.