Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 13:00
Arena: Sporn
Publik: 47

Matchen mellan Unbyns IF och Bergnäsets AIK 2 spelades på Sporn under en solig söndagseftermiddag inför en publik på 47 personer. Domaren för matchen var Daniel Bergström med assistans av Jan Erik Karlsson och Anas Kaddour.

Redan efter 2 minuter in i matchen tog Bergnäsets AIK 2 ledningen genom Zebastian Selberg Bergenstråle. Ett tidigt mål som satte tonen för resten av matchen. Trots försök från hemmalaget lyckades de inte kvittera innan halvtidspausen.

I den andra halvleken fortsatte Bergnäsets AIK 2 att dominera och skapa flera farliga chanser. I den 90:e minuten lyckades Zebastian Selberg Bergenstråle göra sitt andra mål för dagen och fastställa slutresultatet till 0-2 till Bergnäsets AIK 2.

Det var en välspelad match där Bergnäsets AIK 2 visade upp en stark prestation och lyckades ta med sig tre poäng hem. Unbyns IF kämpade hårt men lyckades tyvärr inte komma ikapp under matchen.