Bergnäsets AIK 2 - IFK Arvidsjaur 10 - 0

Bergnäsets AIK 2 - IFK Arvidsjaur (10 - 0)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 13:00
Arena: JIABvallen

Matchreferat:

Bergnäsets AIK 2 tog emot IFK Arvidsjaur på JIABvallen inför en tom läktare, men det hindrade inte hemmalaget från att visa upp en imponerande prestation. Redan efter fem minuters spel tog Bergnäset ledningen genom Zebastian Selberg Bergenstråle, som även skulle bli en av matchens främsta aktörer.

IFK Arvidsjaur hade svårt att stå emot hemmalagets anfall och Bergnäset fortsatte att ösa på med mål. Efter endast elva minuter hade Selberg Bergenstråle redan gjort två mål och Marcus Eriksson satte dessutom in en straff till 3-0.

Miguel Hansson och Jesper Boqvist fortsatte att göra mål för Bergnäset och när Selberg Bergenstråle fullbordade sitt hat trick var ställningen redan 5-0 till hemmalaget.

Andra halvlek fortsatte i samma anda och Bergnäset fortsatte göra mål. Boqvist fullbordade även han sitt hat trick och Isak Johansson och Selberg Bergenstråle avslutade målskyttet med varsitt mål.

IFK Arvidsjaur fick även uppleva en tung stund i slutskedet av matchen då Alexander Renberg fick två varningar och blev utvisad.

När domaren blåste av matchen stod det otroliga 10-0 till Bergnäsets AIK 2, en riktig målfest för hemmalaget som dominerade matchen från start till mål. En imponerande prestation av Bergnäset och en tuff dag för IFK Arvidsjaur.