Lillpite IF - Piteå IF FF Akademi (1 - 2)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-07 kl 15:00
Arena: Hedens IP Storfors

Den spännande matchen mellan Lillpite IF och Piteå IF FF Akademi på Hedens IP Storfors började starkt med ett tidigt mål från gästande laget. Nawroz Ali Ahmadi satte bollen i nätet efter bara 15 minuters spel.

Lillpite IF kämpade sig tillbaka in i matchen och kvitterade genom Elliot Segerkarl strax innan halvtid. Men det var Piteå IF FF Akademi som tog ledningen igen efter en timmes spel, återigen genom Nawroz Ali Ahmadi.

Trots flera varningar för båda lagen under andra halvlek lyckades inget av dem göra fler mål. Piteå IF FF Akademi vann till slut matchen med 2-1 och kunde åka hem med tre poäng i bagaget.

Domaren Keijo Hyvärinen höll en stadig hand över matchen och assisterande domare Klara Vennberg och Nemat Amiri höll koll på linjerna. Trots att det inte fanns några åskådare på plats på grund av restriktioner båda lagen kämpade tappert på planen.