Munks./Skuth. SK - Bergnäsets AIK 2 5 - 0

Munks./Skuth. SK - Bergnäsets AIK 2 (5 - 0)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-25 kl 19:00
Arena: Idrottsparken, Munksund
Publik: 49

Munks./Skuth. SK besegrade Bergnäsets AIK 2 med en imponerande 5-0 på Idrottsparken inför 49 åskådare. Matchen inleddes med hög intensitet och redan i den 12:e minuten kunde Colin Vangelabbeek göra det första målet för hemmalaget, vilket gav dem en tidig ledning.

Munks./Skuth. SK fortsatte att dominera spelet och i den 21:a minuten utökade Christofer Fahlman ledningen till 2-0. Bergnäsets AIK 2 hade svårt att komma tillbaka in i matchen och i den 33:e minuten ökade Martin Del Prete på till 3-0.

I den andra halvleken fortsatte Munks./Skuth. SK att kontrollera matchen och i den 57:e minuten kunde Filip Honarjou Flodin göra det fjärde målet för hemmalaget. Bergnäsets AIK 2 kämpade på men hade svårt att skapa farliga målchanser.

Matchen avslutades med stil när Simon Öberg satte dit det femte målet för Munks./Skuth. SK i den 90:e minuten. En övertygande seger för hemmalaget som befäste sin position i tabellen och fortsatte att visa upp en imponerande form.