Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-21 kl 19:00
Arena: Älvåkra IP
Publik: 111

Det var en spännande match som spelades på Älvåkra IP mellan Älvsby IF och Hemmingsmarks IF på onsdag kväll. Med en publik på 111 personer och Victor Hansson som domare, kunde matchen börja.

Redan efter sju minuter av matchen var det Älvsby IF som tog ledningen. Med ett mål av Msgna Tekeste Tedla fortsatte hemmalaget att pressa motståndarna. Efter 33 minuter in i matchen ökade Oskar Edin Lundström ledningen till 2-0 för Älvsby IF.

I början av andra halvlek slog hemmalaget till igen med ett mål av Anton Häggström, vilket ökade ledningen till 3-0 över Hemmingsmarks IF. Under matchens gång fick både Älvsby IF och Hemmingsmarks IF varsin varning, medan Zack Nilsson och Isac Myrestam från Hemmingsmarks IF blev varnade två gånger för vardera laget.

Matchen nådde sitt slut när Msgna Tekeste Tedla från Älvsby IF gjorde sitt andra mål för kvällen vid den 74:e minuten, och ökade ledningen till 4-0 över Hemmingsmarks IF. När domaren blåste av matchen, var det tydligt att hemmalaget hade spelat en fantastiskt bra match, medan Hemmingsmarks IF kämpade hårt men hade svårt att hänga med. Det var en imponerande seger för Älvsby IF och deras fans.