Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-22 kl 19:00
Arena: Björklunda
Publik: 57

Det var en spännande match mellan Öjeby IF och Piteå IF FF Akademi på Björklunda arena i Division 4 Norrbotten Södra. Matchen startade på torsdag kväll inför en publik på 57 personer och domaren Daniel Bergström höll i pipan, assisterad av Florian Seibicke och Nemat Amiri.

Det var Piteå IF FF Akademi som tog ledningen i matchen efter 20 minuter genom Albin Holm som satte in ett vackert frisparksmål. Öjeby IF kvitterade dock innan paus genom Ibrahim Akbari och gick sedan upp i ledning med 2-1 genom Jesper Nilsson tidigt i andra halvlek.

Men Piteå IF FF Akademi gav sig inte utan kvitterade återigen till 2-2 genom Nils Viklund. Efter en jämn match kom sedan Piteå IF FF Akademi upp i ledning med 3-2 genom Daniel Joseph John Mot. Öjeby IF kunde dock kvittera till 3-3 genom Jesper Nilsson som satte in en straff.

Men det var Piteå IF FF Akademi som drog det längsta strået och kunde avgöra matchen genom Charlie Berglund, som satte dit matchens sista mål och fastställde slutresultatet till 4-3 till Piteå IF FF Akademi.

En spännande match med många mål och dramatik på planen som ledde till tre poäng för Piteå IF FF Akademi i Division 4 Norrbotten Södra.