Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-28 kl 19:00
Arena: Idrottsparken, Munksund
Publik: 88

Idrottsparken var fylld av förväntansfulla supportrar när Munks./Skuth. SK tog emot Öjeby IF i Division 4 Norrbotten Södra, herrarnas match. Båda lagen visade upp ett skickligt spel från början, men det var gästande Öjeby IF som tog ledningen efter 28 minuter med ett vackert mål av Zinedine Asuman.

Munks./Skuth. SK kämpade sedan för att kvittera, men det var Öjeby IF som utnyttjade sina chanser bäst och Ibrahim Akbari ökade på ledningen till 2-0 efter 65 minuter med en fin nick. Hemmalaget gav dock inte upp och Joel Romell lyckades göra en reducering för Munks./Skuth. SK i slutet av matchen och sätta slutresultatet till 1-2, men det räckte inte till en poäng.

Matchen var väl dömd av domarteamet bestående av Peder Rending, Daniel Juntti och Mats Engström, och publiken på plats kunde bevittna en välspelad och underhållande match trots det lite svala vädret. Öjeby IF firade en välförtjänt seger medan Munks./Skuth. SK nu får ladda om inför nästa match.