Bergnäsets AIK 2 - Munks./Skuth. SK 4 - 0

Bergnäsets AIK 2 - Munks./Skuth. SK (4 - 0)
Match i Division 4 Norrbotten Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-04 kl 19:30
Arena: JIABvallen
Publik: 77

Bergnäsets AIK 2 dominerade matchen mot Munks./Skuth. SK på JIABvallen inför en publik på 77 personer på måndagskvällen. Det tog dock 20 minuter för hemmalaget att öppna målkontot då Joel Lindbäck satte bollen i nätet.

Munks./Skuth. SK försökte att hitta tillbaka in i matchen men det var Bergnäsets AIK 2 som satte tonen på planen. I den 64:e minuten kunde Joel Lindbäck göra sitt andra mål för kvällen och öka ledningen till 2-0.

Munks./Skuth. SK försökte att sätta press på hemmalaget men det var Bergnäsets AIK 2 som höll kontroll på matchen. I den 78:e minuten gjorde Joel Lindbäck sitt tredje mål för kvällen och gjorde därmed ett hat trick! Martin Forssell från Munks./Skuth. SK fick en varning i samma minut för en tuff tackling.

Bergnäsets AIK 2 fortsatte att trycka på och i den 89:e minuten kunde Fredrik Vallgren sätta spiken i kistan och öka ledningen till 4-0. Matchen slutade med en klar seger för hemmalaget.

Med denna seger leder Bergnäsets AIK 2 tabellen i Division 4 Norrbotten Södra medan Munks./Skuth. SK ligger på en andra plats. Domaren för kvällen var Peder Rending och assisterande domare var Viktor Undebjörk och Tomas Lundberg.