Dagsberg/Bråvalla - Saltängens BK (4 - 2)
Match i Division 4 Östergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-22 kl 17:00
Arena: Östra Husby IP

I en intensiv match på Östra Husby IP mellan Dagsberg/Bråvalla och Saltängens BK stod det till slut 4-2 till hemmalaget.

Det var Saltängens BK som tog ledningen tidigt i matchen, med ett mål av Amanda Nordström i den 9:e minuten. Men Dagsberg/Bråvalla svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Lisa Loon i den 24:e minuten. Bara fyra minuter senare tog hemmalaget ledningen genom Madelene Eriksson.

I den andra halvleken utökade Dagsberg/Bråvalla sin ledning ytterligare, med mål av Emma Svensson i den 46:e minuten och Madelene Eriksson igen i den 60:e minuten. Saltängens BK försökte att komma tillbaka och reducerade genom Josefin Skoglund i den 86:e minuten, men det var för sent och matchen slutade 4-2 till Dagsberg/Bråvalla.

Med segern klättrar Dagsberg/Bråvalla upp till plats 7 i tabellen, medan Saltängens BK ligger kvar sist. En viktig seger för Dagsberg/Bråvalla i jakten på en bättre placering i Division 4 Östergötland Östra, damer.