Matchstart: 2022-06-02 kl 19:00
Arena: Lingheden
Publik: 47

I en spännande match mellan Linghems SK och Skärblacka IF på Linghedens arena såg vi ett gäng målrika ögonblick.

Det var Linghems SK som öppnade målskyttet i den 17:e minuten när Yasmina Torres satte dit bollen. Men Skärblacka IF kämpade sig tillbaka och Wilma Hertzell kvitterade med en straff i den 29:e minuten.

Det dröjde inte länge innan Linghems SK återtog ledningen, denna gång genom Marall Kirakos i den 39:e minuten. I den andra halvleken fortsatte Yasmina Torres att visa målfarlighet och satte två snabba mål, vilket resulterade i en hat trick för henne.

Emma Bohrn Danielsson drog på sig en varning för Linghems SK i den 66:e minuten, men det hindrade inte laget från att öka på sin ledning. Emma Nygren gjorde det femte målet för Linghems SK i den 75:e minuten, följt av Tilda Nygren som satte två snabba mål på bara några minuter i den 76:e och 83:e minuten.

När slutsignalen ljöd stod det 7-1 till Linghems SK, vilket befäster deras position i tabelltoppen. Skärblacka IF får ta med sig en tung förlust och fortsätta jobba för att klättra i tabellen. En imponerande seger för Linghems SK inför publiken på 47 personer och under domare Mahmood Seyed-Aghamiris ledning.