Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-08 kl 13:00
Arena: Norrvalla IP, Helsingborg konstgräs
Publik: 212

Det var en spännande match mellan Ödåkra IF och Hyllinge GIF på Norrvalla IP idag. Bajram Arberami öppnade målskyttet för Ödåkra i 18:e minuten och fick publiken att juble. Men det dröjde inte länge innan Hyllinge GIF visade framfötterna. I 22:a minuten kvitterade Muhammed Yavuzkir och Robin Holmkvist gav laget ledningen med ett fantastiskt frisparksmål i 31:a minuten. Holmkvist visade att han hade mer i sig när han satte in sitt andra mål tidigt i andra halvlek.
Surik Ozmanov blev nästa man på Hyllinge GIF att få träffa nätet, när han satte in 3-1 i början av andra halvlek. Ozmanov fick dock också en varning, precis som Marcus Hansson i 43:e minuten. Arti Brahushi i Ödåkra IF fick också en varning precis före pausen.
Hyllinge GIF fortsatte att dominera och Holmkvist gjorde sitt hattrick med en säker straffspark i 62:a minuten. David Svensson i Ödåkra IF fick också en varning, precis som Michael Ekman och Surik Ozmanov i Hyllinge. Ozmanov fick till slut också ett rött kort. Erik Amarian fick en varning för Hyllinge GIF i de sista minuterna.
Matchen slutade till slut 5-1 till Hyllinge GIF som stärkte sin position i tabelltoppen. Ödåkra IF fortsätter att kämpa för att undvika nedflyttning från Division 4.