Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-08 kl 13:00
Arena: Berga IP, konstgräs
Publik: 100

Stehags AIF gjorde en stark insats på hemmaplan när de mötte Bjärreds IF i Division 4 Skåne Nordvästra. Redan efter 4 minuter satte Ludvig Nilsson Stehags första mål, vilket fick hemmapubliken på Berga IP att jubla högt. Karl Nilsson ökade sedan på ledningen för Stehags genom ett straffmål i den 34:e minuten vilket gav en bekväm 2-0 ledning vid halvtid.

Stehags fortsatte att dominera under andra halvlek och i den 58:e minuten gjorde Anton Nilsson Gullberg mål till 3-0 efter ett imponerande anfall. Bjärreds försökte att komma tillbaka in i matchen och skapade flera farliga situationer, där Teodore Trajkovski och Gustaf Wemlert imponerade med sitt spel. Stehags Pontus Andersson fick en varning i den 66:e minuten men det hindrade inte Stehags från att fortsätta spela starkt.

I den 88:e minuten lyckades Bjärreds reducera Stehags ledning med ett nickmål från Erik Wikermark, vilket gjorde att Stehags segern inte kunde kopplas till någon ren utklassning. Matchen slutade till slut 3-1 till förmån för Stehags AIF, som nu ligger på en stark andraplats i tabellen. Bjärreds IF, som ligger på placering 10 i tabellen, får ta sikte på att höja sin spelstandard framöver.