Klippans Förenade FF - Stehags AIF 0 - 2

Klippans Förenade FF - Stehags AIF (0 - 2)
Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-15 kl 13:00
Arena: Åbyvallen, Klippan konstgräs

Stehags AIF fortsatte sin imponerande form när de besegrade Klippans Förenade FF med 2-0 på Åbyvallen i Klippan. Matchen började på ett rätt intensivt sätt med båda lagen försöker skapa målchanser.

Det var Stehags AIF som tog ledningen i den 14:e minuten när Anton Nilsson Gullberg slog in bollen i mål efter en fin passning. Klippans Förenade FF försökte komma tillbaka in i matchen, men Stehags AIFs försvar stod starkt.

Andreas Englesson och Jesper Eliasson från Stehags AIF fick varningar, medan Ludvig Nilsson från Klippans Förenade FF också fick en varning.

I den 73:e minuten utökade Stehags AIF sin ledning genom Marcus Brunström som satte bollen i nätet. Trots försök från Klippans Förenade FF att komma tillbaka in i matchen, lyckades de inte att få in något mål.

Matchen slutade 2-0 till Stehags AIF, som därmed fortsatte sin obesegrade svit och stärkte sin position i toppen av tabellen. Klippans Förenade FF å andra sidan fortsätter att ha det tufft och ligger näst sist i tabellen. Domaren Jonathan Smith hade god kontroll över matchen, och det var en välspelad men intensiv match utan publiken på plats på grund av restriktioner kring COVID-19.