Ekets GoIF - Västra Karups IF (2 - 0)
Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-09 kl 18:30
Arena: Ryavallen A-plan

I en spännande match på Ryavallen A-plan mellan Ekets GoIF och Västra Karups IF slutade det med en viktig seger för hemmalaget. Trots att matchen spelades inför en publiklös arena, var spänningen på topp från första till sista minut.

Redan i den 28:e minuten fick Västra Karups IFs Axel Ljunggren en varning, vilket indikerade att det skulle bli en tuff match. Men det var Ekets GoIF som tog ledningen i den 62:a minuten genom Emil Tångne, vilket fick hemmafansen att jubla.

Västra Karups IF kämpade för att komma tillbaka, men det var Ekets GoIF som hade övertaget. I den 88:e minuten utökade Sam Andreasson ledningen till 2-0, vilket satte spiken i kistan för gästerna.

Ekets GoIFs Emil Tångne fick en varning i den 90:e minuten, men det påverkade inte resultatet. När domaren blåste av matchen stod det klart att Ekets GoIF hade vunnit med 2-0 och säkrat tre viktiga poäng i Division 4 Skåne Nordvästra. En välförtjänt seger för ett spelskickligt hemmalag.