Matchstart: 2023-08-12 kl 13:00
Arena: Hyllinge IP A-plan
Publik: 111

Matchreferat:

Hyllinge GIF mötte Södra Sandby IF på hemmaplan på Hyllinge IP A-plan under eftermiddagen den 12:e augusti. En publik på 111 åskådare hade tagit plats på läktaren för att följa matchen i division 4 Skåne Nordvästra. Domaren Goran Esenchev ledde matchen tillsammans med assisterande domarna Robert Cop och Axel Vernersson.

Matchen var jämn under de första 45 minuterna och inget av lagen lyckades ta ledningen. Hyllinge GIF hade ett par farliga avslut, men målvakten i Södra Sandby IF höll tätt. I den andra halvleken var det Södra Sandby IF som tog initiativet och efter 49 minuters spel satte Johannes Hultgren bollen i nätet och gav laget ledningen med 1-0.

Hyllinge GIF fortsatte att kämpa för en kvittering och skapade flera chanser, men Södra Sandby IF:s försvar höll tätt. I den 78:e minuten fick Joel Aspegren i Södra Sandby IF en varning av domaren.

Hyllinge GIF fortsatte att pressa på och i den 89:e minuten fick Marcus Erik Nilsson i Hyllinge GIF en varning. Trots flera farliga avslut i slutminuterna lyckades inte Hyllinge GIF kvittera och matchen slutade 0-1 till Södra Sandby IF.

Södra Sandby IF fick med sig tre viktiga poäng från matchen och Hyllinge GIF fortsatte att leta efter sin första seger i säsongen.