Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-18 kl 18:30
Arena: Exercisfältet A-plan
Publik: 40

Det var en spännande match mellan IK Wormo och Hyllinge GIF på Exercisfältet A-plan i Division 4 Skåne Nordvästra för herrar. IK Wormo låg på plats 4 i tabellen inför matchen, medan Hyllinge GIF låg näst sist.

Matchen började bra för hemmalaget IK Wormo, som tog ledningen redan i den 2:a minuten med ett mål av nummer 10, Fabian Strandman. Men Hyllinge GIF gav inte upp och kom tillbaka med ett mål av nummer 11, Erik Amarian, i den 9:e minuten, vilket gjorde det till 1-1.

Det var en intensiv match med flera varningar. Hyllinge GIF fick en varning i den 18:e minuten för Nils Lindblad och IK Wormo fick en varning i den 47:e minuten för Jesper Sjöland. Hyllinge GIF tog sedan ledningen i den 23:e minuten med ett mål av nummer 3, Noah Höllger. Men deras tränare, Jörgen Pettersson, blev utvisad direkt efter det.

Andra halvlek fortsatte med intensivt spel och flera varningar. Hyllinge GIF:s Robin Holmkvist fick en varning i den 51:a minuten, medan IK Wormos Oliver Fast fick en varning i den 65:e minuten och Victor Gustafsson fick en varning i den 70:e minuten.

IK Wormo kämpade hårt och lyckades till slut ta poäng när Timothy Rosvall gjorde mål i den 72:a minuten och kvitterade till 2-2. Hyllinge GIF:s Nils Lindblad fick sin andra varning i den 73:e minuten och blev utvisad. IK Wormos Kerim Bulut fick en varning i den 76:e minuten och Fabian Strandman fick en varning i den 90:e minuten. Matchen slutade till slut i en 2-2 oavgjord match mellan IK Wormo och Hyllinge GIF.

Publiken såg en spännande match med många målchanser och intensivt spel från båda lagen. Domaren var Bajram Arifi och assisterande domare var Tonny Hansson och Vatan Gashi. Det var totalt 40 personer som var på plats för att se matchen.