Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-02 kl 15:00
Arena: Södra Sandby IP A-plan

Det var en solig lördagseftermiddag på Södra Sandby IP A-plan när Södra Sandby IF mötte Åkarps IF i Division 4 Skåne Nordvästra. Trots att publiken var frånvarande på grund av restriktioner, var det en intensiv match med mycket kamp.

Redan efter fyra minuter drog Åkarps IF på sig en varning, och det skulle bli en aning om hur matchen skulle utvecklas. I den sjätte minuten tog Södra Sandby ledningen med 1-0 genom David Hultgren, och bara en minut senare ökade de på sin ledning till 2-0 genom Carl Jönsson.

Åkarps IF försökte komma tillbaka in i matchen, men Södra Sandby visade ingen nåd. I den 41:a minuten gjorde Alexander Ulmén 3-0 för hemmalaget, och bara en minut senare gjorde Carl Jönsson sitt andra mål för dagen och ökade på ledningen till 4-0.

I den andra halvleken lyckades Åkarps IF reducera genom Rocco Tadic, men det var inte tillräckligt för att hota Södra Sandby som höll fast vid sin ledning. Trots intensiteten på planen var domaren Faruk Halilovic på sin vakt och delade ut flertalet varningar till båda lagen.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Södra Sandby IF hade vunnit med 4-1 mot Åkarps IF. En viktig seger som placerade dem på sjunde plats i tabellen, medan Åkarps IF fick nöja sig med en åttonde plats. En välspelad match med många mål och känslor på planen, och Södra Sandby kunde glädja sig åt tre poäng efter en imponerande insats.