Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-15 kl 19:15
Arena: Smörlyckans IP Plan 5

Det var en spännande match mellan Lunds SK och Hyllinge GIF på Smörlyckans IP Plan 5. Trots att publiken var obefintlig, gjorde lagen sitt bästa för att visa upp en underhållande fotboll.

Det var Lunds SK som tog ledningen redan i den åttonde minuten när Marcus Nerin skickade in bollen i mål och gav sitt lag en 1-0 ledning. Laget fortsatte att pressa och i den 31:a minuten ökade Andreas Ruggieri på ledningen till 2-0. Innan halvtidsvilan lyckades även Liam Tillberg göra det tredje målet för Lunds SK och sätta dem i en stark 3-0 ledning.

I den andra halvleken kunde Hyllinge GIF reducera genom Muhammed Yavuzkir och komma närmare med ett mål, 3-1. Men trots deras ansträngningar lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade med en 3-1 seger för Lunds SK.

Sammanfattningsvis var det en bra insats av Lunds SK som tog tre viktiga poäng och fortsatte sin stigande form i tabellen. Hyllinge GIF kämpade hårt men kunde inte riktigt komma ikapp mot ett starkt motstånd. Men det var en underhållande match som bjöd på spänning och målchanser för båda lagen.