Klippans Förenade FF - Södra Sandby IF 1 - 2

Klippans Förenade FF - Södra Sandby IF (1 - 2)
Match i Division 4 Skåne Nordvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 13:00
Arena: Åbyvallen, Klippan A-plan

Södra Sandby IF tog hem segern i den hårda matchen mot Klippans Förenade FF på Åbyvallen i Division 4 Skåne Nordvästra. Med en publiksiffra på noll var det bara domarteamet som kunde skönja spelet på planen.

Matchen började jämnt, men det var Klippans Förenade FF som tog ledningen med 1-0 efter en fin framspelning av Elias Jorsell som lyckades sätta bollen bakom Södra Sandby IF:s målvakt.

I andra halvlek kvitterade Södra Sandby IF genom Hannes Gustafsson som visade upp fin teknik och skapade en fin chans som han förvaltade bra. Därefter var det Södra Sandby IF som tog över spelet och pressade på för ytterligare mål.

Klippans Förenade FF försökte hålla emot, men fick två varningar efter en tuff match där en del dueller blev lite för tuffa. Men det hjälpte inte, Södra Sandby IF ville ha mer och Gustafsson visade igen sin fina form och satte även matchens andra mål, vilket gjorde matchen till 2-1. Efter detta lyckades inte Klippans Förenade FF komma ikapp och matchen slutade med en förlust.

Södra Sandby IF ligger fortfarande kvar på femte plats i tabellen medan Klippans Förenade FF ligger sist med en hård match framför dem i nästa omgång. Domare Peco Milenkovski och hans assistenter Alexei Josan och Yossf Alawad kan avsluta dagen med en välförtjänt paus.