Tomelilla IF - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF 0 - 11

Tomelilla IF - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF (0 - 11)
Match i Division 4 Skåne Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-30 kl 14:00
Arena: Tomelilla IP A-plan

Det var en väldigt enkel seger för Rydsgårds AIF/Skivarps GIF när de ställdes mot Tomelilla IF på Tomelilla IP A-plan. Redan efter tre minuter tog gästerna ledningen genom Nessie Nilsson och fortsatte sedan att dominera resten av matchen.

Isabelle Gylldorff utökade ledningen till 2-0 i den 16:e minuten innan Amanda Nilsson och Emilie Lönnborn Johansson satte varsitt mål innan halvtidspausen, vilket gjorde att ställningen var 4-0 i paus.

I den andra halvleken fortsatte målen att trilla in för Rydsgårds AIF/Skivarps GIF. Julia Svensson stod för två snabba mål innan Amanda Nilsson och Isabelle Gylldorff också gjorde varsitt mål. Emilie Lönnborn Johansson, Louise Malmberg och återigen Louise Malmberg stängde matchen genom att göra tre mål till, vilket resulterade i en överväldigande seger med 11-0.

Det var en helt enastående prestation av Rydsgårds AIF/Skivarps GIF, medan Tomelilla IF hade svårt att försvara sig och skapa några farliga målchanser. En mycket imponerande seger för gästerna som visade upp en stark offensiv och effektivitet framför mål.